zondag, 31. mei 2009 - 13:43

Almelo houdt info-avond in Heraclesstadion

Almelo

'Almelo en de betaald voetbalorganisatie Heracles Almelo'. Onder die titel houdt de gemeenteraad dinsdag 2 juni vanaf 19.30 uur een informatiebijeenkomst in het Polmanstadion waarin iedereen kan meepraten.

De raadsleden willen antwoorden op vragen als ‘Wat kan Almelo betekenen voor Heracles?’, ‘Wat kan Heracles betekenen voor Almelo?’en ‘Wat betekent sport in het algemeen voor de gemeente?’

Alle betrokkenen
De gemeenteraad vindt het belangrijk informatie te krijgen van alle betrokkenen op het gebied van vernieuwing van het stadion, de toekomst van buitensportaccommodaties, over ontwikkelingen in de amateursport en over de maatschappelijke verantwoordelijkheid van betaald voetbalorganisaties.

Vertegenwoordigers
Aanwezig zijn vertegenwoordigers van sportverenigingen, bedrijfsleven en supportersverenigingen. In het forum zitten bestuurslid Fred Schrander van Heracles Almelo, voorzitter Johan Andela van de Sportraad Almelo, voorzitter William Pingen van de stichting Stadion, Bob van Driel, oud-voorzitter van zowel supportersvereniging BiancoNero en van AVC Heracles en Hans van den Dobbelsteen, architect van het huidige Polmanstadion en wellicht ook van een nieuw te bouwen stadion.
Provincie:
Tag(s):