zondag, 6. september 2009 - 11:47

Arts Japans voetbalelftal verleent eerste hulp zwaargewonde fietser

Hengelo

Een 67-jarige fietser uit Deurningen raakte zaterdag 5 september ernstig gewond tijdens een aanrijding met een politiemotor op de kruising Laan Hart van Zuid / Breemarsweg in Hengelo. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Zaterdagmiddag 5 september omstreeks 17.10 uur heeft er een ernstige aanrijding plaats gevonden op de Laan Hart van Zuid / Breemarsweg in Hengelo. Na afloop van de voetbalwedstrijd Nederland — Japan begeleidde een motoragent de spelersbus van Japan.

Op genoemde locatie ontstond - om nog onduidelijke reden — een aanrijding tussen de fietser en de motoragent. Hierbij raakte de fietser ernstig gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De arts van het Japanse voetbalelftal heeft ter plaatse eerste hulp verleend aan het slachtoffer.

De motoragent kon ter plaatse worden behandeld door ambulancemedewerkers. Omdat er een politievoertuig van de politie Twente betrokken is geweest bij de aanrijding wordt door de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie IJsselland een onderzoek naar de precieze toedracht gedaan.
Provincie:
Tag(s):