vrijdag, 19. juni 2009 - 19:21

ChristenUnie doet mee in 3 gemeenten tijdens verkiezingen

Roermond

ChristenUnie doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Venlo, Roermond en Maastricht en overwegen mee te doen in Brunssum en Landgraaf. Dat is besloten tijdens de ledenvergadering van ChristenUnie Limburg afgelopen donderdagavond in congrescentrum ’t Forum te Roermond

Het bestuur van ChristenUnie Limburg geeft aan zeer blij te zijn met het feit dat meegedaan gaat worden aan de gemeenteraadsverkiezingen. “Het is mooi om te zien dat zoveel Limburgers, jong en oud, Rooms Katholiek en Protestant, hoog opgeleid en laag opgeleid, werkend en gepensioneerd, vrouwen en mannen uit alle lagen van de bevolking zo goed samenwerken om samen het christelijk – sociale geluid te laten horen in Limburg�, aldus Reinder Lok, secretaris van ChristenUnie Limburg.

ChristenUnie heeft na het bijna halen van een zetel in het Limburgs Parlement in 2007 besloten door te gaan met haar politieke activiteiten in Limburg. Vanaf 2008 zijn vier gemeenteteams zich aan het voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen welke voor Venlo op 18 november a.s. en voor de overige teams (Maastricht, Roermond, Brunssum en Landgraaf) op 3 maart 2010 worden gehouden.
Provincie:
Tag(s):