vrijdag, 12. juni 2009 - 10:21

d’Ontspanner exposeert

Bolsward

Tijdens de Heamieldagen in Bolsward exposeren de leden van fotoclub d’Ontspanner in de Doopsgezinde kerk op het Skilwyk. Uit het groeiende aantal nieuwe leden blijkt wel dat er momenteel veel belangstelling voor fotografie bestaat. De club bestaat uit mensen van allerlei leeftijden, die het leuk vinden hun hobby in verenigingsverband te beoefenen en te proberen gezamenlijk de kwaliteit van hun werk te verhogen.

Op de expositie zijn meer dan 80 foto’s te bewonderen die een afspiegeling vormen van de verscheidenheid aan interesses van de clubleden. Zo zijn er bijvoorbeeld prachtige landschapsfoto’s te zien, bijzondere close-up-beelden, strakke architectuur en intrigerende portretten. En nog véél meer!

Het publiek heeft de gelegenheid uit de tentoongestelde foto’s zijn of haar ‘lieveling’ te kiezen. Iedereen die het keuzeformulier inlevert dingt mee naar een prachtig fotoboek!

Een boekje met alle informatie en het programma van het seizoen 2009-2010 van Fotoclub d’Ontspanner is tijdens de tentoonstelling gratis beschikbaar.

Voor verdere informatie: kijk op onze website www.fotoclubbolsward.nl.
Provincie:
Tag(s):