maandag, 13. juli 2009 - 10:33

Dode vrouw onwel geworden

Hagestein

Een vrouw verliet op zaterdagavond 11 juli een feest, maar kwam niet thuis aan. Zij werd de volgende ochtend dood in een sloot gevonden.

Op zaterdagavond bevonden een 46-jarige vrouw, haar 47-jarige man en hun twee kinderen, allen uit Hagestein, zich op een feest aan de Lange Dreef. Rond 22.00 uur zag de man dat zijn vrouw niet meer op het feest was en ging er vanuit dat zij naar hun in de buurt gelegen woning was gegaan. Hij ging met de kinderen naar huis, maar daar bleek zij niet te zijn. Hij ging terug naar het feest, maar daar bleek zij ook niet aanwezig. Door meerdere personen werd op het terrein en in de omgeving naar haar gezocht. Zij werd niet aangetroffen.

Op zondagochtend bleek de vrouw nog niet thuis te zijn. Daarop werd de politie in kennis gesteld en werd met meerdere personen en agenten in de omgeving naar haar gezocht. Rond 10.30 uur zag een getuige een stoffelijk overschot in een sloot aan de Lange Dreef liggen. Door de politie werd de omgeving afgezet. Het bleek inderdaad het stoffelijk overschot van de 46-jarige Hagesteinse te zijn. Daar de doodsoorzaak niet duidelijk was, werd door de politie ter plaatse uitgebreid onderzoek verricht. Bij later onderzoek door een schouwarts bleek dat de vrouw onwel was geworden en daarbij kennelijk te water was geraakt. De politie sluit een misdrijf uit.
Provincie:
Tag(s):