donderdag, 28. mei 2009 - 8:54

Forcys in Coevorden verkozen tot Computerwinkel van het Jaar Drenthe

Coevorden

Forcys in Coevorden is door brancheorganisatie NLCW verkozen tot beste computerwinkel van Drenthe 2009. Forcys-directeur Hindrik-Jan Dorgelo reageert verheugd op deze verkiezing: ,,De brancheorganisatie ons werk waardeert en beloont betekent heel veel voor ons. Wij zijn hier heel trots op.’’

Volgens de jury 'blinken de medewerkers van Forcys uit in hun ICT-kennis, wat de klant onder meer merkt in informatieverstrekking en service': ,,Forcys onderscheidt door uitstekende kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid. Forcys weet met aandacht en zorg de klant in heldere taal uit te leggen welke producten het best bij hem passen.’’ Verder beoordeelde de jury de website van de genomineerde bedrijven op onder meer uitstraling, actualiteit, stijl en uitstraling.

De uitslag van de Computerwinkel van het Jaar Awards werd maandagavond (25 mei) bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op het kantoor van Microsoft op Schiphol. Dit gebeurde in aanwezigheid van vele prominente genodigden uit de ICT-wereld en diverse mediavertegenwoordigers.

Het was voor de vijfde keer dat de Computerwinkel van het Jaar Awards werden uitgereikt door NLCW, de brancheorganisatie voor bedrijven die actief zijn in de verkoop en levering van ICT-producten en -diensten, zowel op de zakelijke markt als consumentenmarkt. Forcys, dat deze prijs in 2007 ook al won, kreeg als Computerwinkel van het Jaar in Drenthe een certificaat en een award, die een mooi plekje heeft in de winkel aan de Modem 2i in Coevorden.
Provincie:
Tag(s):