zondag, 24. mei 2009 - 12:22

HZ Cult slotavond met The Rhythm Junks (BE) en Wolff

Vlissingen

HZ Cult sluit op dinsdag 2 juni het seizoen 2008-2009 af met een spetterende en muzikale avond! Bovendien wordt het nieuwe thema en programma voor 2009-2010 gepresenteerd.De band Wolff zal de avond openen met heerlijke Nederlandse pop, onder andere bekend van de serie Wolfseinde met Tanja Jess in de hoofdrol.

De band, waar de Vlissinger Michael Coomans deel van uitmaakt, heeft onlangs een platencontract getekend. Daarna spelen The Rhythm Junks uit Gent: funk, reggae, punk, rootsrock en jazz met een dwingende groove als gemene deler! Een buitengewone rootsgroep met een unieke sound rondom mondharmonica speler Steven de Bruyn. In België is de band wereld beroemd.. ze hebben zelfs in Shanghai gestaan!

Kaarten voor de HZ Cult slotavond kosten €7,50, HZ-studenten betalen €5. Reserveringen kunnen per e-mail gestuurd worden naar hzcult@hz.nl. Op de avond zelf zijn er kaarten te koop aan de kassa van het Arsenaaltheater. De aanvangstijd is 19.00 uur.

HZ Cult is een uniek en afwisselend cultuurprogramma met heel veel culturele activiteiten gedurende ieder studiejaar. Het is bedoeld voor studenten van alle HZ opleidingen. Ook is een groot deel van de activiteiten toegankelijk voor studenten van het ROC, VO (voortgezet onderwijs) en voor externen.
Provincie:
Tag(s):