maandag, 22. juni 2009 - 11:41

Jongen uit IJsselstein ernstig mishandeld

IJsselstein

Een jongen die in de vroege ochtend van zondag 21 juni een ruzie wilde sussen, werd zelf aangevallen en ernstig mishandeld.

Rond 03.40 uur bevond een 16-jarige jongen uit IJsselstein zich met enkele vrienden in een horecagelegenheid aan de Voorstraat. Hij zag dat één van zijn vrienden daar woorden had met een andere jongeman, waarbij over en weer geduwd werd.

De 16-jarige jongen kwam tussenbeide en wilde de boel sussen. Daarbij trok hij zijn eigen vriend opzij en duwde de andere jongeman weg. Dat viel kennelijk niet in goede aarde. De jongeman pakte een flesje bier en sloeg de 16-jarige daarmee op zijn hoofd, waarbij het flesje kapot ging.

Het slachtoffer liep meerdere snijwonden in zijn gezicht op en ging naar buiten. Een medewerker van de horecagelegenheid waarschuwde de politie. Agenten hielden de verdachte, een 19-jarige jongeman uit IJsselstein, aan. Hij is naar het politiebureau overgebracht, ingesloten en voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Het slachtoffer werd per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht. Daar werden de verwondingen gehecht. Hij deed aangifte van zware mishandeling.
Provincie:
Tag(s):