woensdag, 25. februari 2009 - 23:14

Jubilerende MOTORbeurs geopend tijdens VIP-Preview

Utrecht

Presentatrice Chimène van Oosterhout en judoka Dennis van der Geest hebben woensdagavond tijdens de VIP-Preview de officiële opening verricht van de zilveren editie van MOTORbeurs Utrecht. De beide motorfanaten maakten hun entree op de motorfiets en gaven blijk van een uitstekende voertuigbeheersing bij een feestelijk rondje over de beursvloer.

Chimène van Oosterhout verving Mr. P. van Vollenhoven die vanwege het tragische vliegtuigongeluk op Schiphol was verhinderd. Dhr. Van Vollenhoven is Voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid en in die functie belast met het onderzoek naar de toedracht van de crash.

Hal 3 is vanwege de 25ste editie van de beurs als extra hal in gebruik met dagelijks stunts, demonstraties, trial, opstap en nog veel meer. Donderdagavond is het Ladies’ Night.

Verder uiteraard op MOTORbeurs Utrecht een breed aanbod aan accessoires, onderdelen, kleding, helmen en duizenden motoren, nieuw, gebruikt, allemaal te koop. Gespecialiseerde exposanten en belangenverenigingen waar motorrijders mee te maken hebben bieden persoonlijk informatie over o.a. verzekeringen, belastingen en motorreizen.
Provincie:
Tag(s):