dinsdag, 22. september 2009 - 16:00

Passantenonderzoek naar dood echtpaar Vollenhove

Vollenhove

Voor het onderzoek naar de gewelddadige dood van het echtpaar Vis in hun woning aan de Weyert in Vollenhove, stelt de politie IJsselland dinsdag 22 september in de middag en de avond een passantenonderzoek in. Dit heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.

Al het passerende verkeer op de Weyert, de Flevoweg en een gedeelte van de Oppen Swolle zal bevraagd worden naar mogelijk relevante informatie over het onderzoek.

Hierbij worden flyers met foto’s van de slachtoffers en een aantal onderzoeksvragen uitgedeeld. Ook in de Connexxionbussen wordt aandacht gevraagd voor het onderzoek. In alle bussen hangen posters en worden flyers uitgedeeld aan de passagiers.

Mobiele tekstwagen
Daarnaast heeft Rijkswaterstaat, de oud werkgever van meneer Vis, belangeloos een mobiele tekstwagen ter beschikking gesteld die voor het huis van het echtpaar Vis is geplaatst. Met deze tekstwagen worden passanten gewezen op de website politieonderzoeken.nl waar men actuele informatie kan vinden en melden over het onderzoek.

SMS
Ook de Hyvespagina (www.politie-ijsselland.hyves.nl) die in het leven is geroepen blijkt succesvol te zijn. In het weekend werd de pagina maar liefst 13.000 maal bezocht. Naast het mailadres TGO@ijsselland.politie.nl heeft de politie IJsselland een mobiel nummer tbv SMS berichten beschikbaar gesteld. Mensen die niet willen bellen of mailen kunnen via dit nummer tips via de SMS doorgeven. Dit nummer is: 06-22879887.

De politie probeert met de inzet van al deze middelen zoveel mogelijk informatie t.b.v. het onderzoek te genereren.
Provincie:
Tag(s):