maandag, 27. april 2009 - 18:24

Pearl Jam komt naar Ahoy

Amsterdam

Pearl Jam heeft zojuist aangekondigd dat de band in augustus vier shows geeft in Europa, waaronder één in Nederland. Op donderdag 13 augustus 2009 is de Rotterdamse Ahoy het toneel voor een nu al legendarische show van Pearl Jam.

Slechts vier Europese steden doet Pearl Jam deze zomer aan en wij zijn erg blij dat ook Rotterdam deel uitmaakt van dit handjevol optredens. Sterker nog, Nederland mag het startsein geven.

Op donderdag 13 augustus 2009 trappen Eddie Vedder en zijn kompanen de rit door Europa af in Rotterdam. Vervolgens reizen ze door naar Berlijn (15 augustus), Manchester (17 augustus) en Londen (18 augustus). In de herfst van 2009 brengt Pearl Jam een gloednieuw, door Brendan O'Brien geproduceerd, album uit, waarna de band hopelijk, zoniet waarschijnlijk weer snel terugkomt naar Europa, voor een grote tour.

De rondgang van Pearl Jam langs vier Europese steden in de zomer van 2009 kenmerkt de terugkeer van Pearl Jam naar Europa sinds hun laatste tour alhier in 2007. Destijds verzorgde de band 13 headlining-shows en diverse festivaloptredens in Engeland, Portugal, Spanje, Duitsland, Polen, Oostenrijk, Italië, Denemarken, België en ook in Nederland gaf Pearl Jam, op 28 juni 2007, een onvergetelijke show in het Goffertpark. Dat de aankomende show van Pearl Jam, op donderdag 13 augustus 2009 in het Rotterdamse Ahoy, wederom legendarisch zal zijn, staat nu al vast.
Categorie:
Tag(s):