zaterdag, 9. mei 2009 - 15:48

Politie laat het afweten op Jantje Beton Roefeldag

Veendam

De organisatie van de Jantje Beton Roefeldag in Veendam, waar ongeveer 200 kinderen op 16 mei a.s. een kijkje kunnen nemen achter de schermen van het bedrijfsleven, zit met de handen in het haar. Een week voor de Roefeldag heeft de politie van Veendam het laten afweten.

In de uitzending van Radio Parkstad maakte de coördinator van de Roefeldag Bijka Scholtens bekend dat na 17 jaar deel te nemen aan de Roefeldag de politie van Veendam geen diender bereid heeft kunnen vinden om de 36 kinderen die in die groep waren ingedeeld, rond te leiden in het bureau van de Parkstad. Door personeelsverschuivingen was dit niet overgedragen en werd de organisatie van de Jantje Beton Roefeldag voor het blok gezet.

Een gigantisch probleem voor de organisatie om binnen een week een alternatief programma te vinden voor de 36 kinderen. Indelen in andere groepen heeft volgens de coördinator geen zin omdat dan de groepen te groot worden. De organisatie in naarstig opzoek om voor de 36 kinderen die naar de politie in Veendam zouden gaan, een leuk alternatief te zoeken.
Provincie:
Tag(s):