vrijdag, 17. april 2009 - 21:04

Twee zwaar gewonden bij aanrijding N34

Exloo

Bij een aanrijding op de T-kruising van de N34 met de Hoofdstraat in Exloo zijn vrijdagmiddag twee personen ernstig gewond geraakt. Een 51-jarige bestuurder van een bestelbusje reed over de N34, komende uit de richting van Emmen en reed in de richting van Borger. Naast hem zat als passagier een 51-jarige vrouw.

Ter hoogte van de afslag met de Hoofdstraat reed plotseling een 70-jarige personenautobestuurder uit Almelo vanaf de Hoofdstraat de N34 op in de richting van Emmen. De man verleende geen voorrang aan het over de N34 naderende bestelbusje. Een aanrijding was het gevolg waarbij het busje op de zijkant terecht kwam. Beide inzittenden raakten bekneld en werden door de brandweer en het traumateam uit hun voertuig bevrijd.

De vrouw werd met ernstig letsel met een traumaheli overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen. De man werd ernstig gewond met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen. Een eveneens in het bestelbusje aanwezige hond overleefde de aanrijding niet. De bestuurder uit Almelo raakte niet gewond en kwam met de schrik vrij. De woonplaats van de beide slachtoffers was ten tijde van het maken van dit bericht nog niet bekend.
Provincie:
Tag(s):