dinsdag, 21. juli 2009 - 19:56

Vier gewonden bij frontale aanrijding in Kampen

Kampen

Op de Frieseweg in Kampen heeft dinsdagmiddag een ongeval plaatsgevonden, waarbij een 34 jarige vrouw, twee meisjes van 2 en 3 jaar oud en een 18 jarige man gewond zijn geraakt. Alle vier zijn zij met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Vanuit de richting Emmeloord reden een bestelauto en een bestelbus over de Frieseweg. Op de kruising met de Noorddiepweg, wilde de voorste bestuurder afslaan en remde daarvoor.

Dit werd te laat opgemerkt door de 18-jarige bestuurder uit Harderwijk in de bestelbus erachter. Deze week vervolgens uit naar links, schampte de linkerachterzijde van de bestelauto voor hem en kwam daardoor ongecontroleerd op de linkerweghelft terecht.

Hier kwam uit de richting van Kampen net een personenauto aanrijden, waarmee een frontale aanrijding ontstond. In de tegemoetkomende auto zaten een 34-jarige vrouw uit Kampen en twee meisjes van 2 en 3 jaar.

De 23-jarige bijrijder uit Ermelo, die bij de 18 jarige bestuurder uit Harderwijk in de bestelbus zat bleef ongedeerd. Uit voorzorg is voor de gewonde vrouw een traumahelikopter ter plaatse geweest.
Provincie:
Tag(s):