dinsdag, 19. mei 2009 - 21:59

Volop investeringen in Drents toeristisch aanbod

Diever

De Recreatiesociëteit Drenthe stond donderdag 14 mei in het teken van investeringen. Ondernemer en Heracles-directeur Jan Smit vertelde over zijn Drenthe-avontuur als nieuwe eigenaar van De Smelt en de aanwezigen werden in De Smelt verrast met zijn plannen voor het Assense recreatiepark.

De naamswijziging naar De Bonte Wever, inclusief gebruik van het all-inclusive concept en de uitbreiding met hotelkamers werden door de Drentse recreatieondernemers met open armen ontvangen.

In deze tijd van kredietcrisis werd door Smit geadviseerd juist nu (anti-cyclisch) te investeren. Daarnaast werd door Aukje Boomsma en Herman Strijbosch de stand van zaken toegelicht van La Vuelta ’09 Drenthe Holanda. Een evenement van on-Drents formaat. De Vuelta levert vele overnachtingen op voor ploegrijders, teamondersteuning en wielerfanaten. De ‘Toerversie Vuelta’ voor recreanten telt al meer dan 5500 inschrijvingen uit het hele land. Een mooie kans voor Drentse ondernemers om op in te spelen!

De Recreatiesociëteit Drenthe is een netwerk van meer dan 50 ondernemers en overheden in de recreatiesector. Vier keer per jaar komt deze sociëteit bijeen voor het stimuleren van samenwerking tussen partijen, het uitwisselen van kennis en het met elkaar kunnen discussiëren over diverse toeristisch-recreatieve onderwerpen.
Provincie:
Tag(s):