donderdag, 15. januari 2009 - 20:42

Wii Toernooi 2009 en gamebeurs

Groningen

Op vrijdag 6 februari 2009 vanaf 12.00 uur is er in MustSee Euroborg een bijzonder evenement te beleven. Game City Groningen heeft namelijk een Mustsee Wii-toernooi en een gamebeurs georganiseerd voor scholieren en studenten.

Game City Groningen bestaat uit tien vierdejaarsstudenten Facility Management van de Hanzehogeschool Groningen, die dit evenement opgezet hebben voor hun afstudeeropdracht in samenwerking met hun eigen Instituut, Mustsee en Peslive.

Game City Groningen richt zich op de jeugd (scholieren van basisscholen en middelbare scholen en studenten van het hoger onderwijs) binnen de provincie Groningen. Verschillende teams zullen de strijd met elkaar aangaan op de Nintendo Wii, waarbij bepaald wordt wie zich het beste team van de provincie Groningen mag noemen op het gebied van Mario Kart, tennis, bowlen en snowboarden. De deelnameprijs voor het Mustsee Wii-toernooi is € 5,00. Supporters zijn van harte welkom om de teams aan te moedigen.

Daarnaast is er een gamebeurs voor de liefhebbers. Op deze beurs bieden verschillende standhouders hun producten aan en bezoekers kunnen hun favoriete spel spelen en nieuwe spelen ontdekken. Game City Groningen wil met dit evenement laten zien dat gamen tegenwoordig meer is dan een simpel spelletje.
Provincie:
Tag(s):