maandag, 22. maart 2010 - 19:35

Meer kaarten voor Anouk

Amsterdam

Nederlandse zangeres Anouk staat op zondag 4 juli en zaterdag 10 juli in het Westerpark in Amsterdam. Voor het uitverkochte concert op 4 juli zijn extra kaarten beschikbaar gekomen, reden hiervoor is dat de capaciteit groter is dan verwacht door productionele redenen. De concerten maken deel uit van de serie concerten die Mojo Concerts organiseert onder de noemer Live At Westerpark.

Het afgelopen jaar was wederom een succesjaar voor Anouk. Het succes dat ze in 2008 behaalde, zette zich in 2009 moeiteloos voort. Ze gaf dat jaar o.a. een optreden op Pinkpop, een openlucht concert in het Westerpark voor 18 000 bezoekers en vier uitverkochte concerten in Ahoy.
Haar nieuwste album 'For Bitter Or Worse' had voor de release, op 18 september, al de platina status behaald en is inmiddels met dubbel platina bekroond. Na 'Three Days In A Row' en 'Woman' is de derde single 'For Bitter Or Worse' naar haar gelijknamige album. Het nummer ‘For Bitter Or Worse’ is tevens gebruikt als titelsong voor de film ‘De Gelukkige Huisvrouw’.
Categorie:
Tag(s):