zaterdag, 11. december 2010 - 13:08

Poging tot doodslag door vrachtwagenchauffeur

Mierlo

De politie heeft vrijdagavond een automobilist uit Mierlo aangehouden. De man zou zich schuldig hebben gemaakt aan poging tot doodslag

De verdachte vrachtwagenchauffeur heeft een 30 jarige automobilist uit Gelderland tegen de linker vangrail gedrukt op de A67. Dit kwam door een verkeersruzie.

Door de actie was de auto van de man zwaar beschadigd. Hij kon niet meer uit zijn auto komen omdat de portier tegen de vangrail gedrukt zat. Aan de andere kant was ook geen optie omdat overig verkeer daar langs kwam.

De vrachtwagencombinatie was na het incident doorgereden. De politie werd door getuigen gewaarschuwd. Telefonisch benaderde de politie de verdachte. Maar hij wilde niet meerwerken en dreigde de agenten die hem tegen zouden houden dood te rijden of dood te schieten.
De vrachtwagencombinatie werd gevonden op het bedrijventerrein bij de werkgever van de man. De verdachte was hiervandaan met zijn personenauto vertrokken.

Hij werd aangehouden en in zijn woning werden twee vuurwapens gevonden. De wapens en de voertuigen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. De verdachte is in verzekering gesteld. Het slachtoffer heeft aangifte van poging tot doodslag gedaan
Provincie:
Tag(s):