donderdag, 14. oktober 2010 - 11:04

Straattheaterfestival rondom Zuidlaardermarkt

Zuidlaren

De Stichting Evenementen Zuidlaardermarkt (SEZ) organiseert ook dit rondom de Zuidlaardermarkt weer veel activiteiten. Eén van de activiteiten is het straattheaterfestival op zondag 17 oktober.

Vorig jaar heeft Zuidlaren voor het eerst kennis kunnen maken met straattheater op de koopzondag voor de Zuidlaardermarkt. Dit is toen zo verrassend en positief ervaren dat de SEZ heeft besloten er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Op zondag 17 oktober van 14.00 uur tot 17.00 uur wordt het tweede straattheaterfestival gehouden. Ook dit jaar neemt het Zuidlaarder bureau Evenementueel, met Peter Vis, Willem Sijens en Frans Diemers de supervisie en organisatie van het festival op zich. Naast eigen Evenementueel artiesten en plaatselijke en regionale talenten proberen ze ook een paar professionele topacts voor de straattheatermiddag aan het Verlengde Stationsweg / de Millystraat winkelgebied te boeken.

Sommige artiesten geven maar enkele voorstellingen op één middag. Let daarom in dat geval op de aanvangstijden als u een voorstelling mee wilt maken. Tijdens de middag zijn er bij de voorstellingen programmaboekjes verkrijgbaar zodat u een “planning” kunt maken en zoveel mogelijk kunt gaan zien. Zoek op tijd de vaste speelplekken op. Bij slechte weersomstandigheden vervallen onderstaande aanvangstijden en wachten de artiesten kleine weersverbeteringen af om hun programma te hervatten. Ook is het mogelijk mee te doen aan een spelelement binnen het geheel. Hoe dat er uit gaat zien blijft een verrassing.
Provincie:
Tag(s):