zaterdag, 24. april 2010 - 11:16

Venlonaren mishandeld

Venlo

Een 21-jarige Venlonaar heeft vrijdagmorgen bij de politie aangifte gedaan van zware mishandeling. De man reed donderdagavond rond 20.30 uur met vrienden naar een parkeerplaats op de heide. Ze wilden daar parkeren om het eten, dat ze hadden afgehaald, op te eten.

Op dat moment kwam er een auto aanrijden die voor de auto van de Venlonaar parkeerde. De vrouw die uitstapte uit de auto was duidelijk boos en geërgerd. Ze kwam naar de auto van de Venlonaar toe en sprak de bijrijder aan.

Volgens de vrouw zou de bijrijder op weg naar de parkeerplaats iets uit het raam hebben gegooid dat vervolgens de vrouw raakte. De vrouw fietste op dat moment volgens eigen zeggen over de Postweg. De bijrijder, eveneens een jongen uit Venlo, werd door de vrouw geslagen.

De bijrijder stapte uit en op dat moment kwam er een tweede auto aanrijden met daarin een man. De man kwam eveneens naar de auto met de jongens en trapte het geopende portier dicht. Hij wilde ook verhaal halen bij de bijrijder. Deze jongen vluchtte hierop te voet het bos in. De man en vrouw volgden hem. Even later kwamen de man en de vrouw terug uit het bos. Ze hadden de bijrijder niet gevonden. De man richtte zich vervolgens op de bestuurder, de 21-jarige Venlonaar en hij sloeg hem meerdere keren met de vuist. De Venlonaar kwam hierbij ten val en liep een flinke schaafwond op. De aanvaller stapte op dat moment in zijn auto en reed weg. De vrouw was ook al weggereden.

De Venlonaar is naar het ziekenhuis geweest waar hij behandeld werd aan zijn verwondingen. Hij had diverse kneuzingen, een schaafwond en door een klap op zijn mond problemen met enkele tanden. De man heeft aangifte gedaan van zware mishandeling.
Provincie:
Tag(s):