woensdag, 21. december 2011 - 15:10

Barbara de Loor geeft schaatsclinic

Zeist

De KPN Junior Schaatsclub kwam woensdag naar Zeist. Oud-wereldkampioene Barbara de Loor brengt kinderen uit Zeist de fijne kneepjes van het schaatsen bij tijdens een heuse schaatsclinic.

Barbara doet dit op de schaatsbaan op het Emmaplein van Winkelgebied Belcour die daar van woensdag 21 tot en met zaterdag 24 december ligt.
De middag wordt georganiseerd door de KNSB in samenwerking met Sportservice Zeist en Schaats- en Inline-skate Vereniging Zeist. De clinics worden opgezet om kinderen kennis te laten maken met de schaatssport.

Iedere middag worden op de schaatsbaan schaatsclinics georganiseerd voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Kinderen kunnen zich hiervoor opgeven. Naast de georganiseerde clinics is er iedere avond tussen 18.00 en 21.00 uur en op zaterdag 24 december van 10.00 uur tot 15.00 uur de mogelijkheid om vrij te schaatsen.

Op vertoon van de kassabon van een van de winkels van winkelgebied Belcour krijgen kinderen van 6 tot en met 12 jaar gratis toegang tot de schaatsbaan. Anderen betalen 1 euro. Een bedrag dat volledig ten goede komt aan Stichting Sport en Jeugd. Via deze stichting kunnen kinderen waarvan de ouders minder draagkrachtig zijn, toch sporten bij een sportvereniging.
Provincie:
Tag(s):