zaterdag, 12. november 2011 - 14:18

Chauffeur slachtoffer van zinloos geweld

Den Bosch

Een 56 jarige vrachtwagenchauffeur uit Epe is vrijdagmiddag om 15.12 uur slachtoffer geworden van een mishandeling.

De man moest op dat tijdstip met zijn vrachtwagen achteruit steken op de Kasteleinenkampweg. Een achteropkomende bestuurder duurde het vermoedelijk te lang want hij wurmde zijn auto ertussendoor. Er ontstond een ruzie waarbij beiden chauffeurs uitstapten.

Voordat het slachtoffer iets kon zeggen, had hij al enkele klappen gekregen. Hij viel op de grond en volgens enkele getuigen werd hij afgetuigd. Hij werd tientallen keren geslagen en geschopt door de verdachte. Ook zou de man nog iets uit zijn auto gehaald hebben om het slachtoffer verder af te tuigen, maar gelukkig kon het slachtoffer wegkomen. De man bedreigde het slachtoffer nog een keer en ging er toen vandoor.

Er zijn door omstanders opnames gemaakt van de vechtpartij. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de identiteit van de dader van dit zinloos geweld.

Het slachtoffer zit onder de zwellingen en blauwe plekken door de mishandeling. De recherche onderzoekt de zaak.

De dader reed in een wit buisje en heeft het volgende signalement. Het gaat om een blanke man van ongeveer dertig jaar HIj is 1.85 m lang en heeft een normaal postuur. Hij was gekleed in een fleece trui en hij heeft donker haar. Hij sprak met een Brabants accent en droeg een petje. Getuigen of mensen die iets van deze verdachte weten, bijvoorbeeld dat hij om kwart over drie naar een automaterialenzaak is geweest in de Kasteleinenkampweg, worden dringend verzocht zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):