maandag, 14. maart 2011 - 14:18 Update: 08-07-2014 0:59

Cruijff overhandigt rapport dinsdag: 'Hopelijk helpt het Ajax een stap verder'

Amsterdam

(Elfvoetbal) Dinsdag wordt het rapport waarschijnlijk aan de algemeen directeur van Ajax (Rik van den Boog, red) overhandigd, schrijft Cruijff maandag in zijn column in de Telegraaf.

"Hopelijk gaat dat de club een stap verder helpen. Ik heb bij allebei een goed gevoel", aldus de voormalig topvoetballer, die naast het rapport doelt op het 14-jarig jubileum van de Cruijff Foundation.

Inhoudelijk gaat hij nu niet in op zijn bevindingen in het rapport, omdat er nog een paar gesprekken moeten worden gevoerd. Vervolgens wordt het document met de leiding van Ajax besproken.

Klankbordgroep Ajax
El Salvador maakt sinds kort onderdeel uit van de klankbordgroep, die de clubleiding van adviezen moet voorzien. Een paar maanden geleden maakte Cruijff in zijn column in de Telegraaf de directie van Ajax met de grond gelijk. Naar aanleiding daarvan besloten de betrokken partijen met elkaar om de tafel te gaan, waarna de klankbordgroep werd ingevoerd.

Naast Cruijff nemen Peter Boeve en Dick Schoenaker deel aan de groep. Namens de directie van Ajax is Rik van den Boog vertegenwoordigd.
Categorie:
Tag(s):