dinsdag, 13. september 2011 - 8:43

Dodelijk ongeval A7 bij Leek in Opsporing Verzocht

Leek

Het opsporingsprogramma van de AVRO, Opsporing Verzocht, besteed vandaag aandacht aan het ongeval op de A7 tussen Leek en Groningen waarbij een 31-jarige zwangere vrouw om het leven kwam. Het ongeval vond plaats op vrijdagmorgen 3 juni jl. rond 11.30 uur.

Volgens getuigenverklaringen bleek dat de vrouw vermoedelijk is geschrokken van het roekeloze rijgedrag van de bestuurder van een donkerkleurige BMW 3 serie of Mercedes, waardoor zij waarschijnlijk de macht over het stuur is verloren. De onbekende automobilist ging er na het ongeval vandoor en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. De bestuurster werd door de brandweer uit haar benaderde positie bevrijd en in zorgwekkende toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed de vrouw.

De politie doet nog steeds onderzoek naar deze zaak en is op zoek naar getuigen die zij nog niet hebben gesproken. Weet u welke automobilist de politie zoekt of bent u zelf die automobilist? Of heeft u andere, mogelijk relevante informatie? Neemt u dan contact op met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Als u liever anoniem blijft, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

Uitzending

Opsporing Verzocht is dinsdag 13 september te zien op Nederland 1 omstreeks 21.30 uur. De herhaling is te zien op woensdag 14 september op Nederland 2 omstreeks 11.10 uur.
Provincie:
Tag(s):