donderdag, 19. mei 2011 - 10:13 Update: 08-07-2014 0:58

Janssen bijna van Ajax: 'Ik hoop de kans te krijgen'

Amsterdam

(Elf Voetbal) Alleen de knie van Theo Janssen lijkt een transfer naar Ajax nog in de weg te kunnen staan. De middenvelder van FC Twente liet aan de NOS weten een "heel goed gesprek" te hebben gehad met Frank de Boer.

"Als je niet zou willen, zou je ook niet in gesprek gaan", vertelde Janssen over zijn ontmoeting met de technische leiding van Ajax. "Ik hoop de kans te krijgen. Ik wil weer kampioen worden en in de Champions League spelen. Het is nu afwachten tot het financiële gedeelte rond is."

Het enige wat een overgang nog in de weg lijkt te kunnen staan, is Janssens knie. De middenvelder had eigenlijk gisteren een operatie gepland voor het gewricht, maar heeft die na de interesse van Ajax afgezegd. "Het is eerst even kijken hoe het nu gaat met de keuring en dan wordt misschien alsnog besloten om te opereren", aldus Janssen, die door de knieklachten afzegde voor het Nederlands elftal. "Ik heb wat klachten aan mijn knie gehad, maar ik heb daar nu niet heel veel last meer van. Nu gaan we daar extra naar laten kijken."
Categorie:
Tag(s):