vrijdag, 19. augustus 2011 - 10:49

Man door tweetal in rode auto gestoken in Almere

Almere

Donderdagavond trof de politie rond 23.00 uur een gewonde 29-jarige man uit Almere aan in een woning aan de Presidentstraat die door een tweetal in een rode auto was neergestoken. Dit heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

Het slachtoffer verklaarde dat hij tussen 22.30 en 23.00 uur, bij het viaduct vanaf de Stedenwijk Dokkumlaan/IJlstpad richting de Staatsliedenwijk Presidentstraat/Prinsenpad door twee mannen in een kleine rode auto werd aangesproken. Even later werd hij gestoken met een onbekend voorwerp. Het slachtoffer is licht gewond naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie doet onderzoek naar de toedracht en de reden van het steekincident. Zo heeft de politie onder het viaduct en in de woning naar sporen gezocht en heeft het slachtoffer gehoord.

Getuigenoproep
Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen. Mogelijk zijn er mensen die donderdagavond op of in de omgeving van genoemde locatie een kleine rode auto hebben zien staan of rijden met daarin mogelijk twee mannen. Tips over tijdstip, locatie en signalement kunnen doorgegeven worden aan de districtsrecherche Zuid via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):