maandag, 28. februari 2011 - 8:41

Ron Brandsteder terug op de radio!

Hilversum

Vanaf maandag 7 maart keert Ron Brandsteder terug op de radio! Een maand lang presenteert hij het radioprogramma Ron's RadioShow, elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 5 Nostalgia.

Ron vervangt Tineke de Nooij tijdens haar vakantie, vanaf maandag 4 april is zij weer terug met de vertrouwde TinekeShow.

Ron Brandsteder over zijn rentree op de radio: "Lang geleden, in 1974 ben ik mijn carrière begonnen op de radio als disjockey bij de TROS. Ik vind het ontzettend leuk om weer terug te keren bij mijn grote liefde! Het is nu al een groot plezier om dit programma voor te bereiden, om uit mijn grote platencollectie muziek te zoeken die de luisteraars weten te waarderen. Waarbij ik ook nog eens voor het eerst tot mijn eigen doelgroep behoor!

De lach en muziek zijn erg belangrijk in mijn radioprogramma. Daarom heb ik Harry Engels, ooit winnaar van Moppentoppers, gevraagd om regelmatig te gast te zijn in Ron's RadioShow. Harry Engels is wat mij betreft de meester van de korte conference! De inwendige mens wordt ook niet vergeten, dus in de vaste rubriek 'Koken, bakken, braden maar met Bert Altelaar' helpt superkok Bert Altelaar de luisteraars met zijn recepten goed op weg voor het avondeten. Ook ontvang ik een grote keur aan leuke en interessante gasten. Met de ruimte die ik krijg voor mijn inbreng, waar ik heel blij mee ben, wordt het echt Ron's RadioShow die ik met veel plezier zal presenteren."
Categorie:
Tag(s):