dinsdag, 11. januari 2011 - 20:44 Update: 08-07-2014 1:01

Rotterdamse bluf: 'Wij zorgen voor sensatie tegen Ajax'

Rotterdam

(Elfvoetbal) Normaal gesproken zijn het Amsterdammers die bluffen, maar Jerson Cabral brengt daar verandering in. De 20-jarige linksbuiten van Feyenoord denkt dat zijn ploeg volgende week woensdag gaat winnen bij Ajax.

De Eredivisie wordt volgende week woensdag hervat met De Klassieker, die op 19 december werd afgelast. Cabral heeft veel vertrouwen in een goede afloop. "Iedereen heeft ons al een beetje afgeschreven en denkt dat we gaan verliezen, maar ik denk dat we voor een sensatie en een verrassing gaan zorgen", zegt hij vol bravoure tegenover NUsport.

"Het wordt weer eens tijd, want Feyenoord heeft al vijf jaar niet meer van Ajax gewonnen. Ik heb alle vertrouwen in een goede afloop. We hebben een beter team dan iedereen denkt", aldus Cabral.

Voor hem persoonlijk wordt het ook een mooie test. Zijn tegenstander heet Gregory van der Wiel. "Ik zie het echt als een uitdaging om tegen de vaste rechtsback van het Nederlands elftal te spelen. Dit zijn toch de wedstrijden waarin jongens zoals ik zich met de grote jongens kunnen meten. Ik heb er zin in."
Categorie:
Tag(s):