vrijdag, 19. augustus 2011 - 15:57 Update: 08-07-2014 0:57

Van Geel en Koeman zien toekomst in talenten Feyenoord

Rotterdam

(Elfvoetbal) Feyenoord is op dit moment aan het nadenken over het eventueel verlengen van enkele contracten. De club is zeer te spreken over de ontwikkelingen van de jonge spelers. De club wil de voetballers belonen met een financiële impuls.

"Het is iets dat we zullen overwegen", aldus technisch directeur Martin van Geel tegenover Voetbal International. "Maar over namen hebben we het nog niet gehad. Ik huldig het standpunt dat we eerst de transferwindow moeten afwachten. Als dan de rust is weergekeerd, kunnen we gaan kijken naar wat we hebben. Daarvoor sluiten wij zeker onze ogen niet."

"Een aantal spelers is goed bezig. Als ik ze tegen Roda JC zie voetballen, word ik daar vrolijk van. Tegelijkertijd moeten we niet overdrijven. Het was een mooie avond, maar laten we wel reëel blijven. Er zijn ook nog zat tekortkomingen, maar die horen bij een jonge ploeg", gaat Van Geel verder.

Ronald Koeman zal de jeugdspelers ook meer kansen geven om door te groeien. Zo zullen sommige spelers gaan meetrainen met de A-selectie. "Ik ben daar wel voorstander van", aldus de hoofdtrainer.
Categorie:
Tag(s):