donderdag, 10. maart 2011 - 17:23

Vermiste 81-jarige Almeloër nog steeds spoorloos

Almelo

De zoekacties die Politie Twente sinds 27 februari jl. heeft gehouden naar de 81-jarige heer Hoogstraal uit Almelo die sinds 27 februari wordt vermist, hebben tot nu toe nog niets opgeleverd. Dit heeft de politie donderdag bekendgemaakt.

Woensdag 9 maart werd een vierde zoekactie gehouden in het Lateraalkanaal in Almelo. Door duikers van de brandweer werd gezocht in het kanaal tussen de Van Rechteren Limpurgsingel en de Aadijk. De zoekactie duurde van 15.00 tot 23.00 uur, maar leverde helaas niets op.

Zondag 27 februari, maandag 28 februari en maandag 7 maart werden ook zoekacties gehouden. Er is gezocht door duikers van de brandweer, met een sonarboot, met speurhonden en is er gedregd door de SOAD (Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen). Ook is Burgernet ingezet.

De komende tijd blijft de Dienst Luchtvaartpolitie van het KLPD het Lateraalkanaal opnemen in haar vliegroutes. Tevens zijn het Waterschap Regge en Dinkel, omwonende boeren, jachtopzieners en boswachters op deze zaak attent gemaakt.

De politie verzoekt mensen die informatie hebben en zich nog niet hebben gemeld, contact op te nemen met team Almelo van Politie Twente. Dit kan door te bellen naar 0900-8944 of anoniem via Bel M. 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):