zaterdag, 23. april 2011 - 19:40

Vrachtwagenchauffeur na betaalde seks bestolen

Sprang-Capelle

Een vrachtwagenchauffeur is vrijdagavond rond 19.45 uur nadat hij op de parkeerplaats Vaerland betaalde seks had gehad met een vrouw het slachtoffer geworden van diefstal.

De chauffeur vertelde dat, terwijl hij op de parkeerplaats aan het uitrusten was, een vrouw uit een auto stapte. Ze liep op zijn cabine af en vroeg hem of hij zin had in een pleziertje. Het kostte 40 euro. Hij ging in op het voorstel
Na afloop vertelde de vrouw dat ze een schoen kwijt was. Zij zocht de hele cabine af, waarna ze uitstapte. Hij zag dat de vrouw weer in dezelfde auto ging zitten als waar ze uitgestapt was.

De chauffeur merkte al snel dat zijn portemonnee was weggenomen.
Hij noteerde het merk en type van de auto van het stel. De politie heeft deze auto op de A-59 ter hoogte van Waalwijk aan de kant gezet. De auto werd bestuurd door een 36-jarige man naast hem zat een 26 jarige vrouw, beiden uit Helmond.

De vrouw gaf toe dat zij met de vrachtwagenchauffeur seks had gehad.
Ze ontkende de diefstal. De portemonnee van de chauffeur werd niet aangetroffen. Wel vonden de agenten 15 Engelse ponden in het dashboard, precies het aantal dat de chauffeur opgaf. De verdachten werden ingesloten.
Provincie:
Tag(s):