woensdag, 31. oktober 2012 - 21:40 Update: 08-07-2014 0:45

Heracles schakelt Sparta uit, PSV verslaat met moeite amateurs

[ELF-Voetbal] Zowel Heracles Almelo als PSV zien we terug in de volgende ronde van de KNVB Beker. Heracles rekende in eigen huis af met Sparta Rotterdam, terwijl de Eindhovenaren in eigen huis te sterk waren voor de amateurs van EHC Hoensbroek.

Heracles Almelo - Sparta Rotterdam 2-0
In de eerste helft viel er weinig te beleven in het Polman Stadion. Desondanks hadden de Heraclieden aan de tweede helft genoeg om af te rekenen met de Jupiler League-club. In de 66ste minuut opende Samuel Armenteros de score. Een kwartier voor het einde tekende diezelfde Armenteros voor het slotakkoord: 2-0.

PSV - EHC Hoensbroek 3-1
Voor eigen publiek heeft PSV ten koste van EHC de volgende ronde bereikt. Erg eenvoudig ging het niet voor de mannen van trainer Dick Advocaat. Na twintig minuten stond het weliswaar op voorsprong dankzij Memphis Depay, maar in het tweede bedrijf ontsnapte het aan de gelijkmaker. Na de grote kans voor EHC zorgde Georginio Wijnaldum voor 2-0.

Vlak voor het sluiten van de markt bracht Ron Starmans de spanning terug in de wedstrijd. De speler van EHC tekende voor de 2-1. Het mocht echter niet baten. Even later bepaalde Gianluca Maria de eindstand op 3-1.