vrijdag, 3. augustus 2012 - 9:47 Update: 08-07-2014 0:48

Mathijsen verkiest Feyenoord boven Ajax

Rotterdam

(Elf Voetbal) Wanneer Feyenoord een goed aanbod doet bij Joris Mathijsen is de kans groot dat de Oranje-international zijn carrière vervolgt bij de Rotterdamse club. De verdediger is eventueel bereid salaris in te leveren voor een contract bij de Stadionclub.

Feyenoord heeft nauwelijks transfergeld tot zijn beschikking en lijkt daarom te hopen op een contractontbinding van Mathijsen bij zijn huidige club Malaga. De Spaanse club verkeert in financiële problemen nu geldschieter Abdullah ben Nasser Al Thani de geldkraan heeft dichtgedraaid en zijn aandelen uit de club zou willen halen. Mathijsen en veel van zijn medespelers hebben al enige tijd geen salaris gehad.

De 32-jarige Mathijsen kent technisch directeur Martin van Geel nog van zijn tijd bij Willem II en AZ. Hij wil graag sturing geven aan de jonge Feyenoord-selectie, die volgens hem een sensationale ontwikkeling doormaakt. Bovendien gelooft Mathijsen dat de club prijzen kan gaan pakken en dat wil hij graag meemaken. De Nederlander is de beoogde routinier die Ronald Koeman en Martin van Geel aan de selectie willen toevoegen.
Categorie:
Tag(s):