woensdag, 13. juni 2012 - 19:04

Onstwedde een week lang Back to the Sixties

Onstwedde

Onstwedde gaat van zaterdag 30 juni tot en met zaterdag 7 juli ruim een week lang terug naar de tijd van vetkuiven, petticoats, polkadots, suikerspinnen, de Beatles en de Stones. Back to the Sixties is het thema van de zestiende Onstwedder feestweek.

Bijzonder sixties is de Classic Cars & Bikes Meeting die op dinsdagavond 3 juli plaatsvindt op en rond de Woldbrink in het centrum van Onstwedde, een treffen waar diverse klassiekers te bewonderen zijn. Het Kreidler Cup Racing Team geeft tijdens deze meeting een demonstratie.

Daarnaast is er een Solextoer met prachtig toch door Westerwolde. Uiteraard mag de Onstwedder Speul'n niet ontbreken. De traditionele zeskamp op zaterdag 7 juli maakt dit jaar plaats voor een middag sport en spel in de geest van de jaren zestig. Deze Onstwedder Speul’n worden — net als afgelopen jaren de tienkamp — groepsgewijs gespeeld.

Onstwedder Omloop
De feestweekmaandag in Onstwedde staat al sinds jaar en dag in het teken van de Onstwedder Omloop, onderdeel van het Univé Loopcircuit. Vanaf 18.30 uur is er de Kids Omloop en een uur later beginnen de volwassenen — zowel wedstrijdlopers als prestatielopers aan hun 10, 7½, 5 of 2½ kilometer hardlopen.
Provincie:
Tag(s):