woensdag, 10. oktober 2012 - 20:48

Politie zoekt getuigen dodelijk ongeval Winselingseweg

Nijmegen

De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de toedracht van het dodelijke verkeersongeval dat plaatsvond in de nacht van 27 op 28 september in Nijmegen. Bij dit ongeval werd een 26-jarige Nijmeegse vrouw vele honderden meters onder een vrachtwagen meegesleurd.

Het ongeval vond plaats op de kruising Weurtseweg met de Winselingseweg. De politie is op zoek naar enkele specifieke getuigen.

Op de Winselingseweg stonden twee vrachtauto’s geparkeerd. Beiden stonden te wachten totdat zij terecht konden bij het slachthuis om hun lading te lossen. Omdat de toedracht van dit ongeval nog niet duidelijk is, wil de politie in contact komen met getuigen die in de bewuste nacht rond 04.00 uur op deze locatie zijn geweest.

De politie wil graag in contact komen met een jongen en een meisje van ongeveer 17 jaar oud. Beiden droegen een lange broek. De jongeman droeg een lichte sweater met daarop een zwarte tekst. Het meisje droeg verder donkere kleding en had halflang donker haar.

Ook zijn er vier jongeren, een meisje en drie jongens die ter hoogte van de vluchtheuvel op de Weurtseweg, nabij de afslag naar het slachthuis hebben gestaan. Zij zouden twee fietsen bij zich hebben gehad. Ook daar zou de politie graag mee willen spreken.

Toen de bewuste vrachtwagen is gaan rijden en een tweede even later ook met zijn vracht richting slachthuis reed, waren er volgens een getuige meerdere personen op straat die mogelijk wat gezien kunnen hebben. De politie vraagt hen zich te melden.
Provincie:
Tag(s):