zaterdag, 20. oktober 2012 - 10:32 Update: 08-07-2014 0:45

Toevallige ontmoeting met Koeman levert oud-PSV'er contract op

(ElfVoetbal) Vijf jaar geleden verliet hij PSV om in het buitenland te voetballen en sinds de zomer zat hij zonder club. Verdediger Michael Lamey heeft volgens het Brabants Dagblad echter een nieuwe werkgever. RKC Waalwijk en Lamey slaan de handen ineen. De samenwerking kwam toevallig tot stand.

De vleugelverdediger, die het afgelopen seizoen uitkwam voor Wisla Kraków, was bezig met een bosloop toen hij Erwin Koeman tegen het lijf liep. De hoofdtrainer van de Waalwijkers nodigde hem uit om mee te trainen en ondertekent nu een contract voor 2,5 jaar in Waalwijk. In het contract zit wel een eenzijdige optie; mocht er een Duitse of Engelse club voor de verdediger op stoep komen te staan, dan mag hij gratis vertrekken.

"Lamey krijgt bij RKC zijn podium. Daarom is hij bereid onder de condities van RKC te spelen. Eigenlijk was er geen ruimte op de begroting. Het gaat niet om zo'n grote investering. Met tal van contracten van verdedigers die aflopen en de blessure en het Afrikaanse avontuur van Guy Ramos was het wel verantwoord om dit te doen", laat hoofdscout Janus van Gelder uit.
Categorie:
Tag(s):