vrijdag, 7. december 2012 - 17:05

Vrijwillige Brandweer winnaar van de Grote Vrijwilligersprijs 2012 Duiven

Duiven

Op donderdagavond 6 december 2012 heeft wethouder Sjef van Groningen de jaarlijkse prijzen voor vrijwilligers in Duiven uitgereikt.

Tijdens een enerverende en drukbezochte avond, waar de vrijwilligers van Duiven zijn getrakteerd op vele optredens van Duivens talent, zijn de winnaars van 2012 bekendgemaakt. De Vrijwillige Brandweer is als grote winnaar uit de bus gekomen. Zij ontvingen een cheque van € 1.500,00 en kregen bloemen overhandigd.

Naast de jaarlijkse Grote Vrijwilligersprijs zijn dit jaar drie nieuwe categorieën in het leven geroepen.
De ‘Jongerenprijs’: deze is gewonnen door Jongerencentrum Alpha
De ‘Jeugd, onderwijs en welzijnsprijs’: deze is gewonnen door Toos Arends, kledingverzorgster van de dansmarietjes van CV de Deurdreiers
De ‘Sport, vrije tijd en cultuurprijs’: deze is gewonnen door Kim Janssen voor het organiseren van de Sinterklaasactie voor kinderen uit minimagezinnen.

De winnaars in deze categorieën hebben een cheque van € 250,00 ontvangen, vergezeld van bloemen en een certificaat. De Jongerenprijs bestaat naast deze prijzen ook uit een wisseltrofee, een houten duif gemaakt door de Duivense kunstenaar Wim Rutte.

De inwoners van Duiven bepaalden wie de winnaars werden. Via internet, een sms of de stembus is massaal gestemd. Alles bij elkaar is er ruim 4.000 keer gestemd.

De hoofdact van de avond was een geweldig optreden van popkoor Repeat.
Provincie:
Tag(s):