woensdag, 9. oktober 2013 - 14:41 Update: 03-07-2014 0:51

Bergkamp: Hopelijk ooit aan de slag bij Arsenal

Bergkamp: Hopelijk ooit aan de slag bij Arsenal
Amsterdam

(Elfvoetbal) Dennis Bergkamp heeft gezegd dat hij op een dag bij Arsenal aan de slag wil als coach. Maar het vervangen van Arsène Wenger gaat hem te ver.

"Wat Johan Cruijff met Barcelona heeft, heb ik met Arsenal", verkondigde Bergkamp tegenover de Daily Telegraph. "In mijn tijd bij Arsenal was er een goede klik. Ik heb er altijd van genoten. Ooit wil ik terugkeren bij Arsenal", vertelt de assistent van Frank de Boer.

Hoe lang hij nog de rechterhand is van zijn voormalige ploegmaat, kan Bergkamp niet zeggen. "Ik denk dat ik hier minimaal drie tot vijf jaar zit, maar ik zou niet weten wat er daarna gebeurt. Ik zie mezelf in elk geval niet de rest van mijn carrière uitzitten bij Ajax."

Manager van Arsenal zal hij nooit worden, liet de voormalig technicus ontvallen. Hij geniet teveel van de een op een-sessies met de spitsen. Bergkamp ziet een hereniging met zijn oud-teamgenoten van de Gunners wel zitten. "Ik sprak al met Patrick Vieira, Thierry Henry en Tony Adams. Zij hebben allemaal wel oren naar een bepaalde functie bij Arsenal."

Categorie: