zondag, 12. mei 2013 - 22:21 Update: 03-07-2014 0:58

Vragen bij politie over voorwerpen in onderzoek vermiste broertjes

foto van vermiste kinderen | Politie
Foto: Politie
Zeist

De politie heeft in het onderzoek naar de vermiste broertjes Ruben en Julian een aantal vragen over bepaalde voorwerpen.

Schoenen

- De vader van de kinderen was in het bezit van een identieke soort schoenen. Deze schoenen zijn niet meer bij hem thuis, in de auto of op de plek waar hij dood werd aangetroffen gevonden. Wie weet waar deze schoenen zijn?

Sleepkabel

- Een deel van een soortgelijke sleepkabel is aangetroffen op de plek waar de vader zich van het leven heeft beroofd. Wie weet waar mogelijk de rest van de sleepkabel is gebleven.

Spanband

- In de nabije omgeving van de plek waar de vader dood werd aangetroffen is deze spanband gevonden. Of de spanband iets met de zaak te maken heeft en waar de spanband vandaan komt is de politie niet bekend. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de vader deze spanband recent, al dan niet in combinatie met de sleepkabel of andere goederen heeft aangeschaft. De politie wil graag in contact komen met mensen die hier iets over kunnen melden.

De politie is op zoek naar meer informatie over de voorwerpen. Heeft u informatie dan ontvangt de politie deze graag van u via het tipformulier. Wilt u rechtstreeks contact opnemen met de politie? Belt u dan met de nationale tiplijn via 0800-6070.

 

 

Provincie:
Tag(s):