maandag, 24. november 2014 - 13:40 Update: 24-11-2014 13:49

Claxonerende man gesneden en autosleutel afgepakt

Claxonerende man gesneden en autosleutel afgepakt
Foto: Archief EHF
Apeldoorn

Een bestuurder van een Zwarte Audi A4 heeft zondagmiddag na een achtervolging de auto van een man uit Arnhem klemgereden en vervolgens zijn autosleutel afgepakt. Dit meldt de politie maandag.

Het incident vond omstreeks 13.40 uur plaats en is volgens de politie mogelijk het gevolg van een verkeersincident eerder op de A50. De Arnhemmer reed van Deventer richting Arnhem en zag een zwarte Audi A4 dicht achter zich rijden. Op een gegeven moment kwam de bestuurder naast hem rijden en leek het of er een aanrijding zou ontstaan. De Arnhemmer claxonneerde om de aandacht van de ander te trekken. Hij besloot de afrit Beekbergen/Loenen te nemen omdat hij geen goed gevoel bij het gebeurde had.

Contactsleutel meegenomen

De bestuurder van de Audi deed dit echter ook en op de Oude Arnhemseweg werd de Arnhemmer gesneden en moest hierdoor stoppen. De andere bestuurder kwam naar hem toe, opende het portier en trok de autosleutels uit het contact. Hij haalde de contactsleutel van het bosje en nam deze mee. De rest gooide hij weg en de Arnhemmer bleef verbouwereerd achter. De politie vraagt getuigen van het voorval en van de Audi-bestuurder is bekend, dat het om een blanke man van ongeveer 1.85 m gaat. Hij had een normaal postuur en lichtblond haar.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):