donderdag, 19. juni 2014 - 11:28 Update: 03-07-2014 0:34

Fotos van rugzak en spullen Kris en Lisanne in de media

Foto van Kris Kremers en Lisanne Vroon | Archief FBF.nl
Boquete

Er zijn in Panama foto's uitgelekt van de gevonden rugzak van Kris en Lisanne uit Amersfoort.

RTL Nieuws meldt dat het om authentieke foto's gaat. Een indianenechtpaar vond vorige week vrijdag de rugzak langs de rivier de Culebra. De tas lag bovenop een struik langs het water. De plek is zo'n acht uur lopen van Boquete, waar de vrouwen voor het laatst werden gezien. De wandelroute die Kris en Lisanne hebben  genomen komt uit bij die rivier.

In de rugzak bevonden zich een Samsung, een IPhone, ondergoed, geld, twee zonnebrillen, een slot een een sleuteltje. De simkaarten uit de telefoons en de geheugenkaart uit de camera worden onderzocht. Ook is er een nieuwe zoektocht aangekondigd in het gebied waar de spullen zijn gevonden. Wanneer die begint is niet bekend, maar naar verwachting zal dat één dezer dagen zijn.

De authenticiteit van de foto's is overigens nog niet officieel bevestigd. De families van de vermiste meisjes hebben wel gereageerd op de foto's van de spullen. Een woordvoerder van de families zegt donderdag dat het 'respectloos richting de ouders is dat foto's van de gevonden rugzak met spullen van Kris en Lisanne in de media zijn gekomen.'

Categorie:
Tag(s):