woensdag, 10. december 2014 - 16:31 Update: 10-12-2014 16:32

Twitterend APOEL Nicosia ziet zich al winnen tegen Ajax

Twitterend APOEL Nicosia ziet zich al winnen tegen Ajax
Foto: Archief EHF
Amsterdam

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) APOEL Nicosia-trainer Giorgos Donis was tijdens zijn persconferentie in de aanloop naar het Champions League-duel met Ajax voorzichtig met zijn voorspelling van het resultaat, dat kan niet gezegd worden van het Twitteraccount van de Cypriotische club.

"We hebben waarschijnlijk niet veel kans deze wedstrijd. Het is erg moeilijk om een uitwedstrijd in de Champions League te winnen. Ajax is een heel goede club en heeft een goed team. Zij zijn beter dan wij. Maar het blijft natuurlijk wel voetbal, dus alles is mogelijk", stelde Donis tijdens zijn perspraatje in de Amsterdam ArenA. Woensdag om 20.45 uur speelt APOEL tegen Ajax.

Het Twitteraccount van de club (@apoelfcofficial) stelt echter dat de club gaat winnen. Alleen in dat geval plaatst APOEL zich voor de Europa League. Bij ieder ander scenario is Ajax na de winterstop actief in dit Europese clubtoernooi. Dat gaat echter niet gebeuren denkt men bij de tegenstander van vanavond.

"APOEL zal zich vanavond gaan plaatsen voor de Europa League", valt er te lezen op de Social Media pagina van de bezoekers. Verder bedankt de club Ajax voor haar gastvrijheid en hoopt het kampioen te worden van de eerste divisie in Cyprus. In deze competitie staat de ploeg ruim aan kop.

Categorie:
Provincie: