maandag, 14. april 2014 - 8:01 Update: 03-07-2014 0:38

Zoekactie Panama naar vermiste vrouwen heeft nog niets opgeleverd

Zoekactie Panama naar vermiste vrouwen heeft nog niets opgeleverd

De zoekactie in Panama naar de vermiste meisjes Lisanne Froon en Kris Kremers heeft ook zondag niets opgeleverd.

Dat heeft een woordvoerder van de Burgerbeschermingsorganisatie Sinaproc laten weten, zo meldt RTL Nieuws maandag. Maandagochtend wordt om half 11 Panamese tijd (half 6 's middags Nederlandse tijd) op een persconferentie bekendgemaakt of de zoekactie wordt voortgezet. RTL Nieuws-correspondent Sandara Korstjens zegt hierover: 'Er is een kans dat ze zeggen: 'de zoekactie stopt nooit helemaal, maar we gaan het wel flink terugschroeven'. Nu wordt er gezocht met tientallen mensen en een helikopter. Als ze daarmee stoppen, zou de nadruk meer komen te liggen op het politieonderzoek.'

Het enige wat tot nu toe gevonden is in het zoekgebied bij het dorpje Boquette is een pakketje met junkfood dat in het gras naast een wandelpad is aangetroffen. Er werd gezegd dat bij dat pakketje een blonde en een rode haar zijn aangetroffen, maar dat is waarschijnlijk slechts een gerucht. Het plastic tasje van de supermarkt met daarin afval van drinkpakjes en snacks is in onderzoek bij de politie.

Dinsdag is het twee weken geleden dat er voor het laatst iets van de beide vrouwen is vernomen. De vrouwen kwamen die dag niet terug bij hun gastgezin.

Categorie: