vrijdag, 30. mei 2014 - 13:14 Update: 03-07-2014 0:35

Zoontje (2) overleeft sprong van flat, vader (43) overlijdt

Foto van galerij flat | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Tilburg

Een vader (43) is vrijdagochtend samen met zijn 2-jarige zoontje van een flat in Tilburg gesprongen. Dit meldt de politie vrijdag.

Het drama gebeurde rond 10.45 uur in de Sibeliusstraat in Tilburg-Noord. De vader is daarbij overleden, zijn zoontje raakte zwaargewond. Het slachtoffertje is in eerste instantie overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. Gezien de ernst van de verwondingen is het jongetje van daaruit met de traumaheli naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen gebracht. Zijn moeder is inmiddels bij hem.

De flat telt 13 verdiepingen maar het is nog niet bekend van welke hoogte is gesprongen al vermoedt de politie dat dit van een van de hogere verdiepingen in gebeurd. De vader en het zoontje werden aan de zijkant van de flat op de trottoirtegels gevonden. 

Hulpverleningstraject
Volgens de politie was het gezin bekend in het hulpverleningstraject. De vader zou niet meer samen wonen bij zijn gezin.

Onderzoek
De politie heeft de plek rond het incident afgezet en is een onderzoek begonnen. Daarbij doet zij het verzoek aan getuigen om contact op te nemen met de politie.

Provincie:
Tag(s):