donderdag, 4. juni 2015 - 15:14 Update: 04-06-2015 15:23

Een gepersonaliseerd cadeau via HEMA digitale cadeaus

Een gepersonaliseerd cadeau via HEMA digitale cadeaus
Foto: HEMA
Amsterdam

HEMA maakt graag het leven van haar klanten leuker en makkelijker. Vanaf nu ook met persoonlijke digitale cadeaus.

Op HEMA kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week digitale cadeau tegoed kopen, persoonlijk verpakken en per e-mail versturen. HEMA is op dit moment in Europa, de enige aanbieder.

HEMA digitale cadeaus maakt het mogelijk om waar en wanneer je maar wilt, een digitaal cadeau te kopen welke je op iedere gewenste dag kunt toesturen per e-mail. Je kunt kiezen uit  meer dan 15 verschillende digitale cadeaus voor o.a. bioscoop, diner, kranten en tijdschriften.

Hoe maak je een persoonlijk cadeau? 

HEMA heeft een digitale geanimeerde cadeauverpakking gemaakt welke je persoonlijk kunt maken met eigen tekst, foto en muziek. Zo verras jij je vriend, buurvrouw, collega of familielid met een persoonlijk cadeau! 

Je kunt het digitale cadeau direct per mail laten sturen, echter laat jij de ontvanger het liefst in spanning wachten of pas op het moment dat het feestje begint? Stel dan de kalender in, zo wordt het cadeau pas verzonden op de dag die jij geschikt vindt.

Steven McAllister, verantwoordelijk voor nieuwe diensten bij HEMA, licht toe: ’HEMA probeert het leven van zijn klanten leuker en makkelijker te maken. Met deze dienst bevestigen wij onze positie als een retailer die nieuwe markten openbreekt en daarmee zijn klanten verrast met innovatieve producten’. 

Categorie:
Tag(s):