zondag, 8. maart 2015 - 21:27 Update: 09-03-2015 13:38

Ada naar huis gestuurd, boer Geert verder met Hetty

Boer geert kiest voor Hetty, Ada moet naar huis
Foto: KRO/Hans-Peter van Velthoven
Mussel

Boer Geert heeft zondagavond zijn keuze gemaakt. In het begin van de uitzending was al snel te zien dat hij voor Hetty heeft gekozen en Ada naar huis moest.

Hij kon eigenlijk al eerder niet meer wachten om het pas te zeggen tijdens het daarvoor bedoelde keuzemoment. Hij wilde zijn droomvrouw zo graag de liefde verklaren en deed dat vol overgave: 'Hetty ik verklaar jou de liefde van mijn leven, wil jij gelukkig met mij worden?' 

Verwarring

In de laatste aflevering van vorige week zondag ontstond er eerst nog wat verwarring over wie Geert zou gaan kiezen toen de preview van deze week werd getoond. Daar leek het erop dat niet Ada maar Hetty naar huis werd gestuurd. De hele week was er dus onzekerheid maar daar kwam zondagavond vrij snel een eind aan toen bleek dat hij toch voor Hetty had gekozen.

‘Het is een tof wijf’

Geert zei tegen Yvon Jaspers:’het is een tof wijf’, doelend op Hetty. Zondagavond ging Boer Geert op bezoek bij Hetty thuis in het Brabantse Schaijk. Geert keek daarbij zijn ogen uit en was erg te spreken over de woning en de manier waarop hij door Hetty is ingericht. ‘Een schitterende vrouw met een schitterend huis. Dat verdient Geert helemaal niet’, aldus Geert.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):