maandag, 26. januari 2015 - 9:08 Update: 26-01-2015 15:57

Dames flirten er op los tijdens de logeerweek bij boer Geert

Boer Zoekt Vrouw blijft kijkcijferkanon
Foto: KRO/Hans-Peter van Velthoven
Hilversum

Boer Zoekt Vrouw heeft zondagavond opnieuw voor veel kijkers gezorgd. Maar liefst 4,2 miljoen mensen keken naar de datingshow voor agrariërs van Yvon Jaspers.

Bij boer Tom, boer Jan, boer Geert, boer Theo en boerin Bertie is te zien dat de logeerweek is begonnen. De koffers zijn uitgepakt, de vrouwen proberen hun draai te vinden. De boeren zijn het niet gewend om drie logees over de vloer te hebben, maar ook voor de vrouwen is het allemaal wat onwennig. Hoe bevalt het leven tussen de weilanden, de koeien en de landerijen? 

Boer Theo vermaakt zich opperbest met Sandra, Nancy en Ria. Hij is van alle drie uiterst gecharmeerd en dat is wederzijds. Maar op de boerderij moet ook worden gewerkt en dat valt best tegen.

Boer Jan probeert zijn aandacht goed te verdelen, wil veel van Rianne, Vivian en Marieke weten en stelt ze op hun gemak. Na een lange avond met goede gesprekken is de vraag of ze bereid zijn vroeg op te staan om de schapen te melken.

Boer Geert heeft drie vrouwen in zijn keuken en dat bevalt hem prima. Mary, Ada en Hetty maken het gezellig met een wijntje en een nootje en gaan een potje kaarten. Het voelt al snel als een vriendinnenclubje, er wordt flink geflirt, maar hoe weet je nou voor wie de boer wat begint te voelen?

Bij boer Tom dartelen drie potentiële liefdes om hem heen. Hij verbaast zich over de kledingkeuze van de dames. Lotte, Leonie en Rimke zien er prachtig uit, maar willen ze op het land wel de handen uit de mouwen steken en wellicht een tikkie vies worden?

Bij boerin Bertie komen de gesprekken wat moeilijker op gang. Bertie vindt het lastig en weet niet zo goed wat ze moet vragen of zeggen. 

Provincie: