zondag, 11. januari 2015 - 14:06 Update: 11-01-2015 14:06

Man (59) steekt huisgenoot (41) neer

Man (59) steekt huisgenoot (41) neer
Foto: Archief EHF
Den Haag

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie in een woning aan de Hoefkade rond 00.35 uur een 59-jarige man aangehouden op verdenking van het neersteken van zijn 41-jarige huisgenoot. Dit meldt de politie zondag.

Bloedspoor

De politie ontving een melding van een gewonde man op de Schalk Burgerburgerstraat. Al snel bleek dat de man slachtoffer was geworden van een steekincident. De man bloedde vrij hevig en had een spoor achtergelaten tot bijna terug in de woning aan de Hoefkade waar - naar later bleek - het incident had plaatsgevonden.

Het slachtoffer wilde geen politie bemoeienis of medische zorg en weigerde medewerking of een verklaring af te leggen. Uiteindelijk lieten agenten toch een ambulance komen omdat de man onwel werd en werd het slachtoffer toch naar het ziekenhuis overgebracht.

Getuigen verklaarden dat het incident had plaatsgevonden in de woning van het slachtoffer aan de Hoefkade. Agenten namen vervolgens poolshoogte in de woning. Daar troffen zij de verdachte en een getuige aan. De verdachte is aangehouden en zit vast voor verhoor. De aanleiding van het incident is nog onbekend.

Provincie:
Blik op 112: