donderdag, 17. maart 2016 - 11:38 Update: 17-03-2016 18:36

Automobiliste (19) ernstig gewond bij vermoedelijke straatrace

Vrouw ernstig gewond na aanrijding in Loosdrecht
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Loosdrecht

Woensdagavond 16 maart ontstond een aanrijding tussen twee auto’s op de Nieuw- Loosdrechtsedijk. Een 19-jarige Hilversumse raakte hierbij ernstig gewond.

Rond 21.45 uur reed de Hilversumse vanuit het Chaletpark de Nieuw-Loosdrechtsedijk op. Op dat moment kwam net een andere auto, bestuurd door een 53-jarige man uit Loosdrecht, die vol in de flank reed van de auto van de Hilversumse. De brandweer moest haar uit haar auto bevrijden omdat ze bekneld zat. Een traumahelikopter landde zodat een trauma-arts medische bijstand kon verlenen. De Hilversumse werd onder andere met letsel aan haar hoofd en meerdere botbreuken met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

De Loosdrechter werd ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel en ter controle naar een ziekenhuis gebracht. Bij een blaastest bleek dat hij teveel alcohol gedronken had (500 ug/l). Hierop werd hij aangehouden en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Volgens onbevestigde berichten zou de bestuurder bezig zijn geweest met een straatrace in een Porsche 911

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):