zondag, 21. augustus 2016 - 9:11 Update: 21-08-2016 15:06

Veiligheidsdag Schiedam groot succes

Schiedam

De Schiedamse Veiligheidsdag die zaterdag werd georganiseerd in het centrum kan een groot succes genoemd worden. Duizenden bezoekers kwamen langs voor één van de goed gevulde pleinen met hulpdienstvoertuigen of voor één van de spectaculaire demonstraties.

Microfoon

De dag begon met het overhandigen van de microfoon aan de speaker van de dag; wijkagent Ferry. De microfoon werd gebracht door een van de organisatoren van de dag; Gabriel van Toezicht & Handhaving. Hij kwam vanaf de kerk naar beneden met behulp van het hoogteteam van de politie. Daarna was de Veiligheidsdag officieel geopend. 

AT

Daarna was het gelijk de beurt aan het arrestatieteam voor een spectaculaire demonstratie. Zij gaven deze demo later op de dag nogmaals. De bezoekers konden de hele dag genieten van de demonstraties van de brandweer, Pro Rail, het hoogteteam van de politie en de bikers van Toezicht & Handhaving. 

De organisatoren, Yoran van de politie Schiedam en Gabriel van Toezicht & Handhaving, kunnen terugkijken op een geslaagde dag.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: